gold

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » gold » О Gold чате » Список Модераторов и Шаманов чата :) Тут можно на них жалуватца!

Список Модераторов и Шаманов чата :) Тут можно на них жалуватца!

Сообщений 1 страница 19 из 19

1

Админы :

Модераторы :
Кока)

Шаманы :
Юлька
ЛЯЛЯ
kykolka

Скоро буду сняты некатарие чатланы с их должностей в чате!

Dj_Pakito - сняты все кнопки
Причина: 1... использование  кнопок в своих целях!!! 2... предательству чату!!!  :tomato:

одинокий волк 18 - сняты все кнопки
_ГотеМ_ - сняты все кнопки
Toni - сняты все кнопки
PIN - сняты все кнопки
Причина: этот чат вам больше не нужен!!!  :tomato:

(_Silent_Hill_) - сняты все кнопки
Причина: плохая посещаемость чата!!!  :tomato:

ЛЯЛЯ - снята кнопка медоратора, теперь ты шаман
Причина: плохая посещаемость чата!!! :tomato:

$вол@4Ъ - сняты  все кнопки
Причина: слишком много на себя взял!!! :playful:
                                                                                                                                      :flag: Это не шутка, я скоро ухожу с чата!

0

2

Прівєтік!!!!Ви знаєте наш чат просто супер,я його так люблю.... :love: ,але є в ньому є деякі нюанси!!!До нас зайшов один хлопчик ,який думає,що він дуже крутий і багато собі позволяє!!!!Коли я сижу в цьому чаті набагато більше ніж він....а він приходить і стає адміном в ньому....і ще до повного щастя починає наїжати...то це вже не входить ні в які рамки .......Я як простий пользоватєль....хочу сказати ......заберіть будь ласка в пакито адміна....нехай нерви не (цензура)....і не скаче високо,а то крила обламають скоро....і зразу спуститься на землю)))))).....дякую за увагу!!!!

0

3

И ты можешь стать админам... для начала стань хотя б шаманом  :blush:  Не так то просто стать админам, и не могу я снять с него кнопку (лишь потому что ты с ним не подружилась )! Он пока-что получил предупреждение...! Надеюсь больше такого не случица…!

0

4

Нє....мені підходить бути простим пользоватилєм!!!!!Не розходиться тільки в мені....якщо сьогодні я з ним не здружилась,то завтра ще хтось не здружиться ....і так буде продовжуватись.......тому що його величність вже не зміниш....шо виросло ,то виросло.....
Тут розходиться в тому ,що поки його не було ,то в чаті була повага одне до одного.....а зараз ,що.....нічого ,наїжаєм одне на одного ....просто так ,бо захотілося....якщо чату таке підходить....то дєрзайте......особисто я такого терпіти не збираюся.....щоб якась ......... принижувала мене і близьких мені людей!!!!
Хто зімною погоджується підписуйтесь

0

5

Зайка написал(а):

Хто зімною погоджується підписуйтесь

:cool: Вот умние слова

0

6

Ну....ну..... :sceptic:

0

7

я тож хочу поскаржитись на пакіто.. :mad: ...ОТЕ собі забагато позволяє..і так як він звиртаєтся до людей в чаті це вже взагалі....він не вміє стримувати нерви....мож йому краще не в чаті сидіти а до психіатра походити....добре хоч на тиждень звалив....кароче я за те щоб позбавити пакіто адмінства....спс за увагу...я старалась... :writing:  :D P.S. чат супер :love:

0

8

Юлька написал(а):

ОТЕ собі забагато позволяє..

Юль, уточни плиз  :blush:

0

9

Приветик всем!!! Значит так: мне по большому счету все - равно что пакито админ, если уж ему дали админа, то пусть соответствует своему назначению! Я не могу понять какое он имеет право использывать кнопки админа состава в своих целях??? Лично мне кажетса, что он слишком много берёт на себя: 1)позволяет себе хамить простым пользователям, не обеснившы причины никому!!! ( в конце концов так можно потерять всех пользователей чата!); 2) изпользует кнопки админа чтобы отредактировать профили поситителей ( не говорю всех, только тех, кто ему не понравилса), ( кто не верит, обращайтесь, узнаете на что способен етот человек); 3) лично мне он сегодня грозилса тем, что если он уйдет с чата, то я там сидеть не смогу!!! Так я не могу понять он стремитса к тому чтоб чат закрыли из - за малого количеств людей сидящих там??? Если да, то скоро ему всё ето удастса!!! Когда - то просто не могла быть в инете, чтоб не залезть в чат, а теперь он же ето желание отбивает!
Веду я всё ето к тому, что надо чем быстрее забрать в етого человека админа или со временем просто у него заберут чат!!!

0

10

$вол@4Ъ написал(а):

Юль, уточни плиз

она ж впереди написала, что ето касаетса пакито!

0

11

Kykolka написал(а):

она ж впереди написала, что ето касаетса пакито!

Я отом что себе он позволяет?

0

12

всем привет! Если вам что то в человеке не нравиться это не повод забирать у него кнопки!!!! ведь когда то вы все с ним общались и нормально дружили!! Что сейчас??? вы все взрослые люди попробуйте сначала проблему мирным путем!!!!!!
спасибо за внимание!!!!!!

0

13

Робен
Я с ним полностю согласен  :flag:

0

14

нічого собі якщо той пакіто звиртаєть до мене як до якоїсь тварі це норм??....я йому всого навсього смайл послала...а він налетів з матами це норм ставлення адміна до пользовалетів чату....я ложила тоді на такий чат...я не буду терпіти такого ставлення....я знаю що багато хто зімною погоджується...!!!

Робен написал(а):

ведь когда то вы все с ним общались и нормально дружили!!

я з ним з початку не дружила...і тепер дружити не збираюсь.....до такої людини я буду відноситись як вона і заслуговує....якщо йому дали той триклятий статус адміна....значить і відповідати він йому має....а не хамити через херню.....
я вже в другий раз прошу позбавити покіто адмінства....!!!!!

0

15

Ви знаєте в принципі ,то що говорить Робен правильно....але тут є одне але....Пакито,не рішає проблем спокійно він зразу всіх змішує з гамном і думає,що то нормально!!!!
Да, я не спорю ми з Пакито були в нормальних стосунках говорили одне з одним на різні теми,що зараз народ почав дивуватися ...як і що сталося.Мені особисто в перший день коли він на мене накинувся було хріново після таких слів тому що я не знала за що і через що  пішло таке ставлення!!!!Але зараз мені на нього глибоко і далеко,шо він робить і як....я звичайно тільки ЗА,щоб зняли адміна з нього....але якщо ж ви всі так його любити і поважаєте за то що він говорить на ваших же друзів з чату(віртуальних)...ну то що вже зробиш...тільки я хочу вам одне сказати , що Пакито втреться і до вас в довіру ,а потім розчарує....!!!Так що робіть ,як знаєте.
Голд чат просто супер,але я особисто не можу більше там находитись і вислуховувати ,як якись "нуль без палички" принижує мене ....))))
Удачки вам всім  :love: !!!!!(всім крім пакито,вибачай .....не заслужив)...

0

16

Муж сомною грубо оброшяетца что делать)))))))))) :'(

0

17

Клубничка написал(а):

Муж сомною грубо оброшяетца что делать))))))))))

Не обманывать эго никогда! :)

0

18

Я не обаманывала :'(

0

19

Клубничка написал(а):

Я не обаманывала

Ему виднее! И прикращай флуд, говри с ним в чате об этом!:)

0

Вы здесь » gold » О Gold чате » Список Модераторов и Шаманов чата :) Тут можно на них жалуватца!

создать форум